Perituskliniken söker steriltekniker

Perituskliniken är en ny klinik som öppnar under 2020 på Medicon Village i Lund. Kliniken kommer att erbjuda behandling av och forskning kring olika cancerformer och arbeta med såväl högkvalitativ sjukvård som spetsforskning. På kliniken kommer det att finnas experter inom olika cancerområden såsom prostatacancer. Perituskliniken är en klinik för alla vårdnadstagare, såväl regionalt, nationellt som internationellt.

Vi söker dig som har examen från yrkeshögskoleutbildning som steriltekniker samt erfarenhet från sterilteknisk enhet.

Arbetsuppgifter: Som steriltekniker arbetar du med att rengöra, desinficera, sterilisera och kontrollera samt paketera medicinsk utrustning och gods. Arbetet innebär hantering av instrument med hjälp av utrustning som kräver kunskap om process, kontroller och validering.

Som person är du trygg, flexibel och noggrann. Det är viktigt att du har en vilja att ta ansvar och gärna kommer med egna initiativ. Du har även en vilja att utvecklas och lära dig nytt. Du trivs med att arbeta i team och bidrar gärna till en glädjefylld arbetsmiljö, samarbete och god stämning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Ditt Cv samt personligt brev mejlar du till hr@perituskliniken.se.

2020-02-21T10:01:44+00:00