Urolog med erfarenhet av privat sjukvård

Om Perituskliniken

Kliniken bedriver utredning, behandling och uppföljning av patienter med urologiska sjukdomar samt forskning och undervisning. Verksamheten består av både sluten- och öppenvård. Kliniken öppnade i September 2020 och har nu ett jämt flöde av patienter. Avtal finns med Region Halland och majoriteten av de stora försäkringsbolagen i Sverige.Perituskliniken är en ny och långsiktig satsning inom avancerad cancervård som innebär en resursförstärkning och fungerar som ett komplement till den offentliga sjukvården inom diagnostik och behandling samt forskning och utbildning. Vi finns på Medicon Village i Lund och är en av landets mest moderna och bäst utrustade specialistkliniker med egen röntgenavdelning och operationsavdelning med fyra salar inklusive robotkirurgi. Satsningen innebär en betydande resursförstärkning för vården i Sverige. Vi erbjuder högspecialiserad vård av i första hand urologiska sjukdomar.

Om tjänsten

Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott patientbemötande och hög service.Vi söker dig som har intresse för att arbeta i multiprofessionella team, har god samarbetsförmåga och positiv inställning till processutveckling och intresse för att modernisera vården. I arbetet ingår sedvanlig avdelnings- och mottagningsarbete inom såväl sluten- som öppenvård liksom deltagande i klinikens undervisningsuppdrag. Möjlighet att bedriva eget forskningsarbete finns.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom urologi. Du bör ha god erfarenhet av transuretral kirurgi och gärna robotkirurgi. Du vill vara med och utveckla Perituskliniken för att möta vårdens framtida behov. Förutom kliniskt arbete utgör forskning, utvecklingsarbete och undervisning en viss del av verksamheten och dokumenterade färdigheter/intresse inom dessa områden är därför en merit.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du bra på att lyssna och du är tydlig i din kommunikation. Du samarbetar bra och utbyter gärna kunskap och erfarenheter med andra inom arbetsgruppen, oavsett profession. Du har ett positivt tänkande och ser möjligheter i förändringar. Du har ett intresse för utbildning och forskning samt är en kunskapsresurs för andra. Du tar ansvar för ditt arbete på ett engagerat sätt och tar initiativ till förbättringar i verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv.Du har god förmåga att uttrycka dig på det svenska språket i både tal och skrift motsvarande svenska C1 då du ska kunna kommunicera med patienter, anhöriga och kollegor obehindrat.

Anställning och information

Anställningen är en tillsvidaretjänst på deltid 50-75%. Tillträde enligt överenskommelse.Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Aspehall Malm, email: susanne.aspehall-malm@perituskliniken.se, telefon 046-288 60 04 eller medicinskt ledningsansvarig Göran Ahlgren, email: goran.ahlgren@perituskliniken.se, telefon: 046-288 60 45.AnsökanStartdatum – Enligt överenskommelse.Din ansökan skickar du till hr@perituskliniken.seSista ansökningsdag – 2021-09-22 – Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Is the position you are looking for missing?

Send us an unsolicited application at hr@perituskliniken.se.

Contact Us