Medicinsk sekreterare/medicinsk vårdadministratör (heltid)

Vi välkomnar dig som är utbildad inom hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY) eller 400p (YH) alternativt motsvarande utbildning.
Du har goda kunskaper i PASIS och Melior. Vi ser gärna att du har erfarenhet av diagnosklassificering då det kommer vara en stor del i ditt arbete.
Erfarenhet av arbete inom privat hälso- och sjukvård är önskvärt.
Erfarenhet av att jobba med Clinicbuddy, Kuralink och 1177 ses som meriterande.
 
Om tjänsten:
Som medicinsk sekreterare hos oss på Perituskliniken har du många olika arbetsuppgifter eftersom vi arbetar såväl med olika regioner och försäkringsbolag som med privatpersoner.
Du kommer arbeta tillsammans med en medicinsk sekreterare där ni tillsammans kommer vara ett administrativt stöd för alla yrkesgrupper. Vi har ingen diktatskrivning då våra läkare skriver all journalföring själva och röststyrd diktering finns. Arbetet ställer höga krav på servicekänsla, flexibilitet, samarbets- och initiativförmåga samt självständighet.
Du är noggrann och strukturerad och har goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter samt är öppen för förändringar och utveckling av ditt arbete.
 
Övrig information:
Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande.
Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetschef Susanne Aspehall Malm, email: susanne.aspehall-malm@perituskliniken.se, telefon 046-288 60 04.
 
Perituskliniken i Lund är en av landets modernaste och bäst utrustade privata specialistkliniker inom urologi. Vi har den senaste tekniken för röntgen, provtagning och operation och har knutit till oss ledande läkarkompetens inom urologi och robotkirurgi. Peritusklinikens mål är att nå behandlingsresultat i världsklass under ledorden ”Vård utan väntan”. www.perituskliniken.se

 

Är du vår nya specialistsjuksköterska operation? 

Att vara specialistsjuksköterska på Peritusklinikens operationsavdelning är ett spännande arbete där du möter människor i olika situationer. Du är en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra. Patienten är alltid i fokus och vi förutsätter och uppskattar att du är en ansvarstagande, engagerad och positiv kollega, som kan jobba självständigt såväl som i team. Tillsammans skapar vi en bra arbetsmiljö och vård med hög kvalitet.

Nu söker vi dig som är legitimerad erfaren sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.
 

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid, men kan innefatta vissa helgpass vid behov. Provanställning tillämpas och tillträde sker enligt överenskommelse.

Mer information lämnas av verksamhetschef Susanne Aspehall Malm, tel 076-125 11 30.

Perituskliniken i Lund är ett privat specialistsjukhus inom urologi. På sjukhuset finns operationsenhet, postoperativ avdelning, vårdavdelning, mottagning och en röntgenavdelning. Avstånden till beslut är korta och goda möjligheter finns att påverka verksamheten och bidra till vår gemensamma framgång. 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

 

Saknas tjänsten du letar efter?

Skicka en spontanansökan till oss på info@perituskliniken.se.

Maila oss