Vi söker erfaren specialistsjuksköterska till operation

Perituskliniken i Lund är ett privat specialistsjukhus inom urologi. Sjukhuset startade sin verksamhet 2020. På 2000 kvm bedrivs sjukvård med hög kvalitet. Operationsenhet, postoperativ avdelning, vårdavdelning, mottagning och en röntgenavdelning finns på sjukhuset. Avstånden till beslut är korta och goda möjligheter finns att påverka verksamheten och bidra till vår gemensamma framgång.

Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du specialistutbildning och erfarenhet inom operationssjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Att vara specialistsjuksköterska på operationsavdelningen på Perituskliniken är ett spännande arbete där du får möta människor i olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull i samarbete med kollegorna i operationsteamet. Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Tidigare erfarenhet inom operationssjukvård är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du sätter alltid patienten i fokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Våra patienter remitteras från en rad olika instanser, försäkringsbolag, privatbetalande patienter och från regioner. När patientens diagnos är verifierad gör läkaren en operationsanmälan och därefter vidtar ditt arbete. Du ansvarar för preoperativ planering samt operationsplanering av olika kirurgiska behandlingar. Arbetet innefattar många kontakter med olika involverade yrkeskategorier och specialiteter både i och utanför verksamheten. Din kontakt med patienterna sker i samband med kallelser då du även informerar om kommande vårdförlopp.

Du delar ditt uppdrag som operationskoordinator med en kollega, vilket innebär att du alltid har ytterligare en operationskoordinator att samverka med och ni avlöser varandra under ledigheter, semester och annan frånvaro. 

Vi erbjuder tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad heltid eller deltid. Arbetstider är förlagd till dagtid, men kan vid behov även innefatta vissa helgpass under en tid av behov för dessa. Provanställning kommer att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Mer information lämnas av verksamhetschef Susanne Aspehall Malm, tel 076-125 11 30.

Information om Perituskliniken hittar du på www.perituskliniken.se 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *